Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Wanneer u bestellingen plaatst bij Très Jolien gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Enkel deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tenzij anders overeengekomen wordt. De algemene voorwaarden kunnen op elk moment en zonder aankondiging gewijzigd worden. Très Jolien kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden met betrekking tot de juistheid of inhoud van de informatie. Très Jolien kan eveneens niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de gekochte producten. Er geldt een wettelijke garantie van 2 jaar bij fabricagefouten, niet bij slijtage.

2. Prijzen

Alle prijzen die vermeld staan in de webshop zijn in euro, inclusief btw, exclusief verzendingskosten. Prijzen kunnen te allen tijde, zonder aankondiging worden aangepast. Très Jolien kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schrijffouten of andere fouten waardoor de prijs verkeerdelijk wordt weergegeven.

3. Betaling

Très Jolien biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. De bestelling wordt slechts geleverd wanneer de betaling volledig werd voldaan.
Uw bestelling zal behandeld worden van zodra uw order verwerkt is.

Indien u de producten komt afhalen in onze winkel is het mogelijk om cash of met Payconiq of uw bankapp op uw smartphone te betalen (QR code).

4. Bestellingen

Bij bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de aankoop van de geselecteerde producten. Na bestelling wordt uw aankoop zo spoedig mogelijk behandeld. Très Jolien behoudt zich het recht om bestellingen, een gedeelte van bestellingen of klanten te weigeren of een bestelling onvolledig te leveren. Voor niet-geleverde producten zal u als klant hierover een e-mail ontvangen van Très Jolien. Teveel betaalde producten worden desgevallend terugbetaald. Wij zijn slechts gebonden aan een bestelling nadat we deze bevestigd hebben of nadat we met uitvoering begonnen zijn. De productinformatie, de prijs en de orderinformatie zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.
Bij het plaatsen van de bestelling deelt de koper zijn naam, adresgegevens en betaalinformatie mee. De koper garandeert dat deze door hem meegedeelde gegevens waarheidsgetrouw zijn.

5. Leveringen

Très Jolien kan niet aansprakelijk worden gesteld indien een pakket terugkomt wegens een foutief ingevoerd adres. Kijk dus goed al uw gegevens na.
De levering geschiedt op de door de koper aangeduide adres. Très Jolien levert uw pakket tussen de 3 en 6 werkdagen binnen België en tussen 3 en 14 werkdagen binnen Nederland, steeds na ontvangst van betaling.
De vermelde leveringstermijn is louter indicatief en dus geenszins bindend in hoofde van Très Jolien.
Een foutief doorgegeven adres is de verantwoordelijkheid van de klant en kan aanleiding geven tot extra kosten. De verzendingskosten worden steeds afzonderlijk vermeld; voor België bedragen deze 7,5€ en voor Nederland 15€.
Très Jolien heeft het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.

6. Voorraad

In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet beschikbaar in de webshop. Hier moet het nodige voorbehoud gemaakt worden voor fouten in het voorraadprogramma. Bovendien kan het zijn dat een klant het betreffende artikel aan het passen is in onze winkel. We vragen u daarvoor begrip te hebben. De bestellingen via de webwinkel worden constant bijgewerkt. Indien een artikel onverhoopt niet meer beschikbaar is, dan wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw betaling wordt uiterst binnen de 15 werkdagen terugbetaald, zonder kosten voor u.

7. Retour

De koper heeft het recht om af te zien van de aankoop, zonder betaling van boete & zonder opgave van motief, binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering.
De koper dient de producten op eigen risico en kosten, bij voorkeur in de originele verpakking, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, te retourneren.
***inclusief prijskaartje/etiket/label in goede staat en verzegeling intact

***solden en kortingen worden niet geruild en kunnen dus niet geretourneerd worden

Wilt u afzien van uw aankoop? Doe dat dan binnen veertien kalenderdagen, te rekenen vanaf de levering van uw bestelling. Meld Très Jolien schriftelijk dat u wilt afzien van uw aankoop. Per e-mail, in een aangetekende zending of met een herroepingsformulier, dat u hier kan downloaden. Wanneer we uw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je een unieke code waarmee je het item of een ander item opnieuw kan bestellen.

terug te zenden naar:

Très Jolien Conceptstore
Maastrichterstraat 85 A
3700 Tongeren
België